Fungerar inte appen till er H10 klocka?

Det finns en ny app. Och för att få det att fungera behöver ni göra följande:

1. IMEI nummer
Vi behöver IMEI numret till klockan så vi kan lägga över den i nya app servern.
Ni behöver alltså inkomma med IMEI numret till oss för inläggning i nya servern.

2. Ladda ner appen:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiai.watch

3. Skicka sms kommando
Sätt igång klockan med simkort i.
Skicka detta som ett sms till klockans telefonnummer: #ip#=47.241.30.57,5088#

Så snart vi lagt in IMEI numret på servern, så kommer detta att fungera med nya appen.