Om du i appen ej kommer åt klockan, får ex inget nätverk, no network connection. Då kan detta bero på att APN ej är satt eller att simkortet ej har värde/surf/data. Se nedan:

Simkort

Var klockan helt avstängd när simkortet monterades i klockan? Klockan ska vara helt avstängd när du monterar simkortet. Film på hur man monterar simkortet: tinyurl.com/montera-simkort

Rött kryss över staplarna / Inga staplar

Klockan får ej kontakt med simkort, inget nätverk eller inget värde på simkortet.

Pilar i displayen = visar att klockan har datatrafik på simkortet.

Surf/data på simkortet?

Kontrollera att du har värde på simkortet. Data/SURF och samtal behövs.

1. Stäng av klockan.
  2. Kontrollera att du satt i simkortet rätt.
  3. Simkortet ska klicka fast i klockan.
  4. Starta om klockan.

Klickade simkortet fast in i klockan?

Använd en platt skruvmejsel eller den bifogade svarta spatteln som medföljer i boxen (vissa modeller). Tryck endast på simkortskanten!