Om du ska sälja eller ge bort din Safekidklocka behöver du göra ett par saker innan den är färdig att användas för nästa användare:

Sälja klocka och tillhörande appkonto:

Om du inte har andra enheter i ditt kontor som du vill ha kvar.
Så är det enklast att i SeTracker byta e-post och lösenord.

Det gör du under ME -> Personal data i appen SeTracker.

Sen är det bara att radera telefonnummer i telefonbok, sms, sos osv.

Sälja endast klocka:

Eller så kan du fabriksåterställa klockan med SMS kommando. dock försvinner den ej från din app/konto. Du behöver då unbundla/ta bort bindning av klocka från ditt konto.

Skicka följande sms från din mobil till klockans telefonnummer.

Återställ klockan
pw,123456,reset#

Fabriksåterställning
pw,123456,factory#

Efter återställning vänligen starta om klockan när du fått ett ok tillbaka som ett sms från klockans simkorts telefonnummer.
Du kan också ta bort all info i appen först, spara mot server/klocka när klockan är igång.